FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG PRODUKT

Vi har idé, design, layout och konstruktion in-house och självklart producerar vi allt på plats. Vi samarbetar med ledande svenska pappersbruken och vår moderna maskinpark är perfekt anpassad för vår verksamhet.

Vi erbjuder skräddarsydda förpackningslösningar för just din produkt.

Efter idéspåning konstruerar vi fram en eller flera lösningar i Impact som passar just ditt ändamål. Vårt CADbord ZÜND skär ut det på rätt papperskvalitet och ni får hem provet och kan känna och klämma. Därefter kan vi gå vidare till offertstadiet.

Vill du kika på våra färdiga standardförpackningar så har vi dem under FAST TRACK.

Unika möjligheter med vår nya HP 000

     Vi är först i Skandinavien med vår nya digitaltryckpress HP Indigo 30 000, som möjliggör unika individualiserade kartonger. Vi kan trycka helt unika förpackningar vilket öppnar för enorma möjligheter.

 

     "Äntligen kan vi erbjuda alla kunder individualiserade, unika förpackningar, dessutom den skonsammaste tekniken för vår miljö" - Joakim Johansson

 

     Digotalpressen trycker i HPIndichrome CMYKOVG (CMYK+Orange, Violette och Green) som utvidgar färgomfånget till mer än 3000 färger, som täcker upp till 95 % av PANTONE-färgerna. Färgåtergivningen blir likvärdigt med offsettryck - om inte bättre!

     Vi har fortfarande kvar vår trogne offset-tryckpress som numera kan plöja igenom våra stora jobb i lugn och ro.

     All vår färg i fabriken är LMQ-certifierad vilket betyder att den är livmedelsgodkänd. Från choklad och konfektyr till kosmetik, då det är lukt- och smakneutralt.

 

 

Har du inget färdigt artwork eller behöver bifoga befintlig grafisk profil på din förpackning? Det fixar våra duktiga prepress-gäng!

Återigen, spara tid och pengar genom att göra allt på samma plats.

Extra coola effekter!

Efter tryck, specialeffekter och eventuella fönster stansas förpackningen. Det görs med ett stansverktyg som du som kund äger. Vi har flera stansar både stora snabba och äldre cylinderstansar för mindre upplagor. De mindre och äldre maskinerna från Kartongbolagets start går saktare men har emellerid ett billigare stansverktyg. Vi vill kunna hjälpa både små och stora kunder med sina order i tid och till bästa pris!

Våra duktiga limmare ställer in varje jobb manuellt med högsta precision.

 

Sista anhalt innan packning och transport.

För optimal kvalitet på våda produkter har vi:

Lagring i ventilerad lokal och optimal luftfuktighet mellan 40-50% RH så att våra produkter håller sig genom hela produktionen.

 

Du når oss här!

Kartongbolaget i Hälsingborg AB

(+46) 42 39 12 30

 

info@kartongbolaget.se

Knut Påls väg 3

256 69 Helsingborg

 

Vill du lägga order?

Skicka din beställning till order@kartongbolaget.se

Vill du beställa dentalkartonger gör du det här!

För att kunna gå vidare med er order behöver vi få information om antal och med eller utan inrede samt dina kontaktuppgifter.

Logga in

Vi är stolta över våra certifikat!